Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Iszak Eszti nagyon csinosan kezdte a napot

Eső ide vagy oda, Iszak Eszti mosolyát nem lehet elrontani, egy rendkívül csinos nőről beszélünk, aki egy ideje a TV2 családjának tagja.

...svg content...Fotó: Instagram/Iszak Eszter
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Iszak Eszti az egyik legismertebb hazai híresség, akit az Instagramon több mint 205 ezren követnek. Ezek már ön magában beszédes számok, és jól megmutatják, hogy mekkora az érdeklődés iránta.

Számára is különleges kihívás volt a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában műsort vezetni, ami azóta rutinná vált. Az első naptól kezdve kiválóan teljesít, és szebbnél szebb ruhákat visel az adások ideje alatt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Egy nagyon nyugodt, intelligens és vidám nőről beszélünk, aki szeret utazni, programokra járni, új dolgokat megismerni. Ez az öltözködésén is visszaköszön, az esetek többségében az elegancia híve.

Nyilván a sportos viselet is remekül áll neki, de az elegáns ruhák azok, amik igazán kifejezik az intelligenciáját. Eszter népszerűsége töretlen, sok bókot kap, és igazán pletykákat sem hallani róla, összességében nyugodtan élheti az életét.

„Az első képen láthatjátok, hogy általában mennyi marad a kávémból 6:50-re. A második képen pedig, hogy hol tartom titokban az adásmenetem és a kis gluténmentes szendvicsem.” – írta a posztjában a csinos műsorvezetőnő.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.