Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Hiába a titkos találkozó, Rice valószínűleg nem a Bayernt választja

A West Ham legnagyobb sztárja maradhat a Premier League-ben.

MTI/EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Habár az elmúlt napokban úgy tűnt, hogy a Bayern Münchenben folytathatja Rice, úgy látszik, rálicitáltak a bajorokra, és a Premiershipben második helyen végző Arsenal lehet a befutó.

A hírek szerint az Ágyúsok nem kevesebb mint 100 millió fontot ajánlottak a játékosért, ugyanakkor hivatalosan még nem utasították el a Bayern ajánlatát sem, sőt, egy titkos találkozóra is sor került, melyen a két csapat képviselői voltak jelen. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Declan Rice legnagyobb erőssége, hogy egy az egy elleni csatákban remekül követi le az ellenfél időzítését, ráadásul a csapat karmestereként is egyre jobban motiválja játékostársait – írja a Bild.

Arról már régen tájékoztatta jelenlegi együttesét, hogy nem kívánja meghosszabbítani a szerződését, ám azt is világossá tette, hogy megfelelő ajánlat esetén szívesen maradna az angol bajnokságban.

Rice azonban trófeával szeretne búcsúzni a West Ham Unitedtől, amire minden lehetősége meg is van, hiszen jövő héten a Konferencia-liga döntőjében a Fiorentinával küzdhetnek be a kupáért, ezzel pedig a bajnokság 14. helyén végző csapat az Európa-liga indulást is elnyerhetné.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.