Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Rúzsa Magdiék a Balatonon pihennek (fotók)

Rúzsa Magdi is imádja a Balatont, mely a nyári időszakban különösen szép, semmi máshoz nem hasonlítható.

Fotó: Rúzsa Magdi lép fel a 65 éves Ötöslottó születésnapját ünneplő szuperkoncerten a Puskás Aréna Szoborparkban 2022. október 1-jén. MTI/Lakatos Péter
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rúzsa Magdi három gyermek édesanyja, akik egyszerre jöttek világra. Ez már önmagában rendkívül különleges, és nyilván számos kihívást jelent, mert mindenre háromszorosan kell figyelni.

Mindez fizikálisan, mentálisan és lelkileg sem könnyű, ugyanakkor a kiváló énekesnő nem panaszkodik, inkább hálás. A gyerekáldásnál nincs csodálatosabb, különösen akkor, ha az ember boldog párkapcsolatban él. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Magdinak ez is megadatott, és hálás is Istennek ezért. A nyári időszak pedig számos programot kínál, miközben Magdi továbbra is színpadon van, amiről lelépvén újra a gyerekeivel és a párjával lehet.

Legutóbb a Balaton felé vették az irányt, Füredet és Tihanyt látogatták meg. Jó látni azt, hogy ennyire boldogok, és ilyen szinten szeretik egymást, igazi minta a jövő számára, mert igenis ez lehetséges.

„Bevettük Füredet és Tihanyt is! Juhuuuuu! Utadzik a kiccalád!” – írta az aranyos posztjábsan Magdi, aki a koncertek és a gyereknevelés mellett igyekszik pihenni is, igazi minőségi időt tölteni a családjával.

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.