Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Fenséges formában és szexin kezdte meg a nyarat Rátkai Mimi

Rátkai Mimi, A Nagy Ő korábbi versenyzője nagyon nagy formának örvend, és a rövid haj is remekül áll neki.

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik szeretik A Nagy Ő-t, örülhetnek, hiszen idén is kapunk egy évadot, ami sorozatban már a harmadik lesz. Nagy sikerrel fut a társkereső műsor a TV2-n, mely úgy döntött, reaktiválja a produkciót.

A formátum nem változott, de természetesen számtalan újdonság került bele, miközben a szereplők is kicserélődtek. Legutóbb Árpa Attila keresett szerelmet a műsorban, ám végül nem járt sikerrel. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Egy ideje pedig tudhatjuk, hogy Magyarország egyik leggazdagabb embere, Jákob Zoltán lett az új A Nagy Ő. Nagy durranásnak ígérkezik az új évad, és valószínűleg okunk sem lesz arra, hogy panaszkodjunk.

Rátkai Mimi az előző évad egyik legfontosabb szereplője volt, aki kiváló formának örvend. Otthonosan mozog a divat világában, és ezt szó szerint is érthetjük, annyira eggyé vált ezekkel a divatos, trendi és csinos ruhákkal.

A rendkívül vonzó fiatal lány egy ideje rövidebb frizurával éli az életét, és mindenki láthatja, mennyire tökéletes a formája. Legutóbb Milánóból jelentkezett be, ahol szintén jó idő fogadja a turistákat.

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.