Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,94 Ft
Euró
389,36 Ft
Font
455,21 Ft
Bitcoin
59,244 $

Rubint Réka: 15 évesen egy tisztességes fekvőtámaszt sem tudtam megcsinálni

Elmondása szerint tinédzserként sokat fogyott, de az állóképességével nem volt elégedett, ami arra ösztönözte, hogy változtasson.

Fotó: RTL Magyarország /SajtóKlub
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Rubint Réka a Story magazinnak adott interjújában többek között a gyermekkoráról és a családjáról mesélt, így azt is elárulta, hogy a szülei a mezőgazdaságban dolgoztak, a testvérével pedig sokat segítettek nekik, nem igazán lazsáltak.

Az egészséges táplálkozás csak később kezdte foglalkoztatni: elmondása szerint 13 évesen „jó húsban lévő, az átlagosnál kicsit molettebb” tinédzser volt, ezért elkezdett odafigyelni arra, mit eszik, valamint tornagyakorlatokat végzett. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ezt követően sokat fogyott, de az állóképességével nem volt elégedett, a testnevelésórán is rosszul teljesített. Mindez arra ösztönözte, hogy változtasson, így futni, úszni, erősíteni kezdett, év végére pedig 4-esre tornázta fel a korábbi 2-est.

„Emlékszem, az egészségügyi szakközépben a tesitanárom 15 évesen meg akart buktatni, mert egy métert nem tudtam lefutni, és egy tisztességes fekvőtámaszt sem tudtam megcsinálni. Kegyelemkettest kaptam az egyébként kitűnő félévi jegyeim mellé”

– emlékezett vissza Réka.

Állítása szerint az elért siker után vált szenvedélyévé a sport, ami egyúttal lelki kapaszkodót is nyújtott neki. Hozzátette, a kifogyhatatlan energiáját és az elszántságát az édesapjától örökölte, aki nem ismert lehetetlent, ha pedig a fejébe vett valamit, azt véghez is vitte.

Pletser Tamás: megfelelő szinten vannak a magyar üzemanyagárak

Mint mondta, ha mindent összevetünk, az adórendszer sajátosságait is figyelembe véve Ausztriához képest Magyarországon tulajdonképpen egy kicsit még magasabbnak is kellene lennie a benzin árának.

Medve kószál Heves vármegyében

Magányos példányról érkezett bejelentés a Bükki Nemzeti Parkban, de azt sem lehet kizárni, hogy egy hárombocsos anyamedve csatangol a megyében.

Megállapították, melyik a legmélyebb kék lyuk a Földön

Egy kutatás szerint az eddig becsültnél még legalább 146 méterrel mélyebb, vagyis 420 méteres – és ez még mindig nem a végső érték.