Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,31 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
57,017 $

A Duck Hunt-hoz használt „fegyverrel” rabolt ki egy kisboltot egy amerikai férfi

A klasszikus játék adott ihletet a rabló fegyveréhez, melyet állítólag ő maga alakított át, hogy aztán segítségével kiraboljon egy kisboltot.

Fotó: Wikimedia Commons/Evan-Amos
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A GameSpot értesülései szerint letartóztattak egy férfit, aki a héten a Duck Huntból ismert pisztoly testre szabott változatát használta egy kisbolt kirablására: a helyi WBTV információi szerint a 25 éves David Joseph Dalesandro a dél-karolinai Sharonban található Sharon Kwik Stopot rabolta ki nemrég egy feketére festett NES Zapperrel.

A hatóságok közlése szerint Dalesandro maszkot, parókát és kapucnis pulóvert viselt a rablás során: a gyanúsított a személyzetre emelte a hamis fegyvert, majd pénzt követelt, végül pedig 300 dolláros (104 ezer forint) zsákmányával elmenekült a helyszínről. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Nem sokkal később azonban egy közeli Dollar General üzletben találtak rá, a Duck Hunt pisztollyal a nadrágjában. A férfit letartóztatták, majd a York megyei fogdába vitték.

A fiatalember nagy rajongója lehet az 1984-ben debütált Duck Hunt című játéknak, melyben a játékosok az úgynevezett NES Zapper pisztollyal kacsákra és más célpontokra lőttek.

Noha a Duck Huntnak soha nem készült folytatása, 2014-ben kiadták Wii U-ra. Érdekesség, hogy az eredeti NES Zapper pisztoly kompatibilis volt a Wild Gunman és a Hogan’s Alley játékokkal is.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.