Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

További Hírek

Ebben két nő segítette, akik elterelték az áldozatok figyelmét, amíg a gyanúsított nyugtatót kevert az italukba.

Lazo az 1980-as években költözött El Salvadorból az Egyesült Államokba, ahol családot alapított, majd kamionsofőrként kezdett dolgozni, de mindig úgy érezte, hogy segítenie kell az embereken.

A mexikói turistát a Karib-tenger partján fekvő Tulum üdülővárosban egy amerikai kávézóban lőtték agyon fegyveresek, miután nem volt hajlandó átadni a rablóknak drága karóráját.

A bizarr jelenetnek előzményei is voltak, valószínűleg egy bűnbanda van az ügy mögött.

A rablók kiszemeltek egy gépet, mely "értékes rakományt" szállított, egészen pontosan 32,5 millió dollár készpénzt. A hatóságok ugyan megakadályozták, ám két ember életét vesztette a lövöldözésben.

Letartóztatási parancsot adott ki Irakban az "évszázad rablása" miatt, amelyben 2,5 milliárd dollárt loptak el.

A nyomozók pénteken közölték, hogy a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő állt a Fülöp-szigetekről koordinált, Japán-szerte elkövetett rablások sorozata mögött, Thaiföldről is követett el csalásokat.

Fosztogatás, rablás és a földrengés áldozatainak átverése a vád, ami miatt többen súlyos büntetést kaphatnak.

A nő békésen sétált a III. kerületben, amikor egy férfi és egy nő kifigyelte, majd egyikük halálosan megfenyegette és ellopta tőle értékeit.

Eljárás indult az 58 éves pápai nő ellen, miután elrejtette értékeit, majd azzal hívta fel a rendőrséget, hogy valaki kirabolta. Később bevallotta, csak kitalálta a történetet.