Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,681 $

Távozott miniszteri biztosi pozíciójából Rácz Zsófia

Lemondott a Területfejlesztési Minisztériumnál betöltött miniszteri biztos pozíciójáról Bódi-Rácz Zsófia.

Budapest, 2021. november 20. Rácz Zsófia fiatalokért felelõs helyettes államtitkár beszédet mond a Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Puskás Aréna konferenciatermében 2021. november 20-án. MTI/Kovács Tamás
Belpolitika

Kolláth Benjámin

Szerkesztő
TÉMÁK

Előzmény:

 

A Magyar Közlönyben megjelent értesítés szerint a miniszteri biztos május 31-én este 11 órás hatállyal adta be felmondását, írja a Telex. 2022 nyara óta töltött be ezt a pozíciót, elsősorban fiatalokkal kapcsolatos ügyekben segítette Navracsics Tibor munkáját.

Rácz még 2019-ben kapott államtitkári pozíciót, egészen pontosan fiatalokért felelős helyettes államtitkárnak, ami nagy port kavart, mivel ekkor még 22 éves volt és nem volt diplomája. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Feladatkörébe tartozott a területfejlesztési miniszternek a fiatalok életminőségét javító javaslatok tétele, kapcsolattartás az érintett érdekvédelmi szervezetekkel, valamint a hátrányos helyzetű térségek fejlesztési folyamatának figyelése és a magyar fiatalok itthon tartását célzó intézkedések hatékonyságának növelésére vonatkozó tanácsadás.

Óriási szívességet tett a Kisvárda az Újpestnek a Puskás Akadémia ellen

A Kisvárda nem tudta kihasználni a lehetőséget, és vereséget szenvedett a Puskás Akadémia otthonában, amivel nem kis szívességet tettek az Újpestnek.