Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
390,96 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
61,413 $

Karácsony Gergely Róma polgármesterét fogadta

Roberto Gualtieri is ellátogat az Európa-liga döntőjére.

Budapest, 2023. május 1. Karácsony Gergely fõpolgármester a Városháza parkban a Budapest 150. születésnapja alkalmából szervezett háromnapos majális utolsó napján, 2023. május 1-jén. MTI/Lakatos Péter
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Róma első embere az Európa-liga fináléját megelőzően Budapest főpolgármesteréhez is ellátogatott, Karácsony Gergely ajándékot is kapott Roberto Gualtieritől.

Mint arról közösségi oldalán beszámolt, Karácsony egy a nevével ellátott AS Roma mezt kapott kollégájától, aki az olasz Demokrata Párt színeiben politizál és 2021 óta irányítja Olaszország fővárosát. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

„Nagy szeretettel köszöntjük az Európa-liga döntőjére érkező szurkolókat. Budapestre érkezett Roberto Gualtieri, Róma polgármestere is, aki fontos nemzetközi szövetségesünk a városok közvetlen EU-s finanszírozásáért folytatott lobbitevékenységünkben” – írta Karácsony.

„Ma este pedig győzzön a jobbik csapat, jó mérkőzést kívánok és tisztelettel kérek minden szurkolót, hogy vigyázzunk közösen Budapestre” – tette hozzá.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.