Csányi Sándor emlékezetes Európa-liga döntőben bízik

Budapest, 2019. november 15. Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke (b) és Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke a Puskás Aréna nyitóünnepségén 2019. november 15-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke az UEFA-nak nyilatkozott az EL-finálét megelőzően.

Csányi Sándor elmondta, hogy az MLSZ stratégiájának egyik sarokköve, hogy Magyarország minél több rangos európai mérkőzésnek adjon otthont, melyben rendkívül fontos szerepe van a Puskás Arénának.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

A közel 68 ezer szurkoló befogadására alkalmas létesítményt 2019-ben adták át, a nemzeti stadion pedig egy minden igényt kielégítő, világszínvonalú létesítmény, amely az ország legmodernebb arénájának számít.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy minden csapat, amely itt játszott, elismerően nyilatkozott a stadionról és a játéktérről, amelyben ma este az UEFA második legrangosabb kupájának döntőjét rendezik” – mondta Csányi.

Az MLSZ elnöke emlékeztes döntőben és fantasztikus hangulatban bízik, valamint színvonalas mérkőzést vár. Úgy véli, hogy a finálé csúcspontja a trófea magasba emelése lesz.

„Az MLSZ nevében mindenkinek felejthetetlen élményt és nagyszerű szórakozást kívánok” – üzente Csányi Sándor. Az Európa-liga döntője ma este 21 órakor kezdődik a Puskás Arénában.