Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,914 $

Elfogytak a szavak Barta Sylvia formája láttán, filterek nélkül is (fotók)

Azt kell mondjuk, hogy a kék szín is nagyon jól áll Barta Sylviának, aki az egyik legcsinosabb televíziós szakember.

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Barta Sylvia egy igazi motivátor a fiatalos lendületével, mind fizikálisan, mind mentálisan, hiszen a kettő összefügg egymással. Nincs meg a kettő egymás nélkül, ha sikerről beszélünk, és ez így van rendjén.

Mindez erősen megmutatkozik a TV2 sztárjának formáján, nem lehet eleget dicsérni. Jobbnál jobb fotók jelennek meg róla, és ezek az egyberuhák szenzációsan állnak rajta, sok dicséretet is kap miattuk. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Sylvia különleges adottságokkal rendelkezik, de ez mit sem érne, ha nem lenne ennyire kitartó. Minden ösztönzés megvan benne ahhoz, hogy kihozza magából a maximumot, és sok esztendőt tagadhatna le a korából.

Azt kell mondjuk, ezek az élénk színek is remekül festenek rajta, és ez a ruha a szokásosnál is jobban áll neki. Különleges napon vette fel, hiszen a szerelme születésnapját ünneplik, ami mindig fontos.

„Innen is boldog születésnapot kívánok Szerelmem, Ádám!” – írta a posztjában Sylvia, aki egyértelművé tette, nincsenek filterek a fotóján, valóban ennyire látványos a formája, csak dicsérni tudjuk.

Óriási szívességet tett a Kisvárda az Újpestnek a Puskás Akadémia ellen

A Kisvárda nem tudta kihasználni a lehetőséget, és vereséget szenvedett a Puskás Akadémia otthonában, amivel nem kis szívességet tettek az Újpestnek.

A nagybefektetőkkel való küzdelmek ellenére hatalmas nyereségről számolt be a Shell

Miközben az óriásvállalat a nagybefektetőkkel küzd az éghajlati kötelezettségvállalásokért, meglepő módon képes volt növelni nyereségét, ráadásul nem is kis mértékben.

Ultranagy felbontású agyi térkép segíthet megérteni az emberi öntudat rejtélyeit

A kutatók legfőbb célja az emberi tudatosságot lehetővé tevő mechanizmusok jobb megértése, valamint a kómában és vegetatív állapotban lévő emberek kezelésének fejlesztése.