Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

G.w.M. a másik felének tartja Kulcsár Edinát

Ezzel együtt nagyon szépnek is tartja a feleségét, akivel boldog házasságban élnek, immáron a közös gyermekükkel is.

Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolata nem éppen úgy indult, mint sokan másoké. Egészen elképesztő médiaérdeklődés, lavina indult be a bejelentés után, miközben rengetegen álltak be Csuti mögé.

Egy év leforgása alatt annyi minden történt a szépségkirálynő és a rapper között, mint sokan mások életében 10 év alatt sem. Hamar eldöntötték, hogy összekötik az életüket, majd jött a közös tetoválás. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ennek híre is megosztotta az embereket, miközben Csutira is rátalált a szerelem, de két szakítása is volt. Egy ideje azonban nagyon boldog, ez most egy olyan szerelem, mely igen hosszútávúnak tűnik.

Edina és G.w.M. pedig már házasok, gyakorlatilag 1 év alatt minden fontos mérföldkő lezajlott az életükben. Megszületett a közös gyermekük, és a nagy pillanat előtt együtt táncoltak, annyira örültek.

”De szeretleeeeeeeeeeeeeeeeeek szép feleségem. Te vagy a másik felem!” – írta a posztjában G.w.M., aki nagyon hálás azért, hogy Edina lett a társa, és ez a másik oldalról is igaz, sokat tanultak egymástól.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.