Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,942 $

Radics Gigi és párja nem tartja fontosnak, hogy összeházasodjanak

Állítása szerint egy ilyen eseménynek a kapcsolat elején van varázsa, egy papír pedig nem igazán változtatna azon, ami náluk már megvan.

Fotó: Instagram/Radics Gigi
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Radics Gigi a Hot! magazinnak adott interjújában többek között a terhességéről és a kislányáról, Belláról mesélt, aki idén hároméves lesz. Elmondása szerint a gyermeke nagyon élvezi a bölcsődét, de azt is, hogy angolul tanul.

Nagyon büszke a gyermekére, aki igazán gyorsan és ügyesen tanul, majd hozzátette, egyelőre nem szeretne második babát, a párjával pedig nem igazán tartják fontosnak azt, hogy egybekeljenek – írta a Blikk. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

„Azt gondolom a házasságról, hogy akkor van varázsa, amikor az ember viszonylag a kapcsolat elején van. Nálunk egy papír, meg az, hogy legyen egy egynapos esemény, ahol viselhetek egy gyönyörű ruhát, nem változtatna azon, ami van. Ezért nem tartjuk fontosnak, hogy összeházasodjunk”

– fejtette ki.

Az énekesnő egyúttal azt gondolja, hogy egy esküvő leginkább a hölgyekről szól, akik szép ruhába öltöznek, csinos sminket és frizurát csináltatnak, ám ő ezeket maximálisan meg tudja élni a fotózásai alkalmával.

„Ráadásul ma már nem olyan erős a házasság szentsége, mint a szüleink vagy a nagyszüleink korában. Minden második házasság zátonyra fut”

– fogalmazott.

Kispadon kezd Szoboszlai Dominik a Liverpool meccsén a West Ham United ellen

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a West Ham United ellen, ami egy újabb nehéz mérkőzést hozhat számukra.

Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Három indiai nő vesztette életét abban az autóbalesetben, ami az Egyesült Államokban történt pár órával ezelőtt.

Újabb fiatal lány tűnt el Budapesten

A 17 éves fiatalt egyelőre nem találják, ami miatt a lakosság segítségét kéri a rendőrség, hogy minél hamarabb előkerüljön.