Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Holnap a Vodafone-ba olvad a DIGIMobil, az ügyfeleknek csak ennyi tennivalójuk lesz

Június elsejétől ezek a változások lépnek életbe.

Budapest, 2022. november 12. A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. irodája a River Estate Irodaházban a fõvárosban a XIII. kerületben, a Váci úton. A cég elõdje az EPA-HCS Kft. volt, melyet 1994-ben alapított Teszári Zoltán romániai magyar vállalkozó. Tulajdonosa Magyarországon a 4iG, Romániában az RCS&RDS konzorcium, mely a holland bejegyzésû Digi Communications N.V. leányvállalata, ami 2017 óta van a bukaresti tõzsdén. MTVA/Bizományosi: Róka László
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról korábban közleményben számolt be a DIGI, a mobilelőfizetői június 1-től már a Vodafone belföldi hálózatán keresztül vehetik majd igénybe a telefonos- és adatszolgáltatásaikat.

Ezzel országos lefedettséget biztosítanak a felhasználóknak, az év végéig garantált árakon és a korábbi szerződésekben szereplő tarifákkal, a SIM kártya cseréje nélkül, a szolgáltatóváltás pedig a roaming tarifákat sem érinti.

A DIGIMobil ugyanakkor felhívta rá a figyelmet, hogy szükség lehet a manuális hálózatválasztásra. Mint írták, „a hálózatkeresés befejezése után, ami pár percig is eltarthat, válassza ki a „vodafone HU” vagy „vodafone HU 4G” hálózatot, ezt követően az új hálózat regisztrációja elindul.”

„A regisztráció alatt pár másodpercre minden kommunikáció megszakad a mobilhálózattal. A sikeres regisztráció befejezése után a megszokott módon használható a készülék. A hálózatválasztási módot preferált automatikusra visszaállítani.”

Lényeges információ továbbá, hogy „a Vodafone Magyarország hálózatára váltással a HD minőségű hívásokat biztosító VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad, a VoWiFi (WiFi hálózatokon keresztüli) hanghívásokat lehetővé tevő kiegészítő szolgáltatás azonban megszűnik.”

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.