Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,46 Ft
Euró
388,31 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
63,463 $

Nem érdemes lemaradni a mai Domino Day-ről

Minden feltöltőkártyás ügyfelüknek díjmentes 400 MB mobilnetet és 20 perc hívást adnak a Telekom vezetékes és mobil hálózatán.

Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Telekom a hivatalos közösségi médiás oldalán számolt be róla, miszerint újra itt a Domino Day, ha pedig valakinek jól jönne némi mobilnet vagy lebeszélhető perc, semmiképp se hagyja ki a mai lehetőséget.

Ugyanis minden feltöltőkártyás ügyfelüknek díjmentes 400 MB mobilnetet és 20 perc hívást adnak a Telekom vezetékes és mobil hálózatán, amit igazán egyszerű aktiválni a készülékünkön, pár perc az egész. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Ha valaki élni szeretni a lehetőséggel, mindössze annyit kell tennie, hogy az okostelefonján belép a Telekom alkalmazásba, ahol csütörtök reggel 8 óráig tudja aktiválni az ajánlatot, onnantól kezdve pedig egy napon át élvezheti az előnyöket.

A vállalat a hét közepén mindig ehhez hasonló meglepetésekkel örvendezteti meg a feltöltőkártyás ügyfeleket, legutóbb például díjmentes 40 perc hívást nyújtottak, míg előtte 300 MB mobilnetet és 30 perc hívást.

Lázár János Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc után Szeged felzárkózását tűzte ki célul

Lázár János építési és közlekedési miniszter a dél-alföldi régió fejlesztésének prioritását hangsúlyozta egy makói sajtótájékoztatón.