Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,51 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
453,55 Ft
Bitcoin
64,306 $

Volt valami, ami teljesen kikészítette Vasvári Vivien szervezetét

Nem ment minden olyan simán Vasvári Vivien terhességnek első felében, és volt valami, ami teljesen kikészítette a szervezetét.

Fotó: Instagram/Bodnár Vivien
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien nem szeret panaszkodni, távol áll tőle mindez, ugyanakkor őszintén válaszol a rajongói kérdésekre. Általában ilyenkor derülnek ki bizonyos dolgok, amikről eddig nem tudhattunk, miközben sokan azt gondolják, Vivien élete felhőtlen.

A várandós modell és médiaszemélyiség is küszködik bizonyos dolgokkal, és nem létezik két ugyanolyan terhesség. Minden terhesség különbözik egymástól, amit most is megtapasztalhat Vivien. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Kiderült ugyanis, hogy a visszér mellett a hányinger is közbeszólt számára, illetve a hosszabb utazások után hetekbe telt, mire vissza tudott állni. Emiatt egy ideje nem utaznak messzire, és nincs is tervben hasonló program.

„Hogy viselted az első hónapokat?” – érkezett a kérdés Vivien Instagram oldalán. „Amit nehezen viseltem még, az a folyamatos hányinger. Nehezen… Magamhoz képest, de igazából csak azért, mert kétszer is utaztunk messzebbre, és több hét volt nekem rendbe jönni a jetlag miatt.”

„Így nagyobb és hosszabb utakra utána már nem is mentünk-megyünk. Teljesen kikészítette a szervezetemet.” – árulta el Vivien, aki azóta szerencsére jobban van, és már nem kell olyan sokat várni arra, hogy odakint is megpillantsák közös gyermeküket a férjével.

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.

Jön az F1-es Miami Nagydíj, élőben adja a tv

Már 21 órától érdemes figyelni az eseményeket a Miami Nagydíjon, kezdve a pilótaparádéval, ami mindig érdekes és látványos.

Emberi csontokra bukkantak Ajkán egy tóban

Emberi csontokra bukkantak egy tóban Ajkán, ami miatt nyomozást indított a rendőrség, egyelőre keveset tudni a csontokról.