Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,81 Ft
Bitcoin
63,969 $

Pislogni fogsz Molnár Nini formája láttán, több mint lenyűgöző (fotók)

Molnár Nini olyan formában van, hogy arra nehéz szavakat találni, a férfiak nem kicsit vannak oda érte.

Fotó: Instagram/Molnár Nini
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Molnár Nini olyan otthonosan mozog a divat világában, mint csak nagyon kevesen. Ez az élete, a munkája, a karrierje, a hobbija, a szenvedélye, mely rengeteget képes adni számára, és ez nem fog változni.

Láthatja mindenki, hogy Nini mennyire vonzó nő, milyen idomokkal rendelkezik, és számára a nyári forma nem jelenthet kérdést. Gelencsér Timi beszélt legutóbb arról, hogy nála nincs szó nyári formáról, mert minden évszakban igyekszik fitt maradni. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Nini esetében is ez lehet a helyzet, mert bármilyen hónapot is írjunk, mindig kiváló formát mutat. Emellett rendkívül stílusos is, és abszolúte hozzátesz a divat világához, miközben számtalan különleges eseményen jelenik meg.

Imád utazni, új dolgokat tanulni a divat világáról, és közben lenyűgöző ruhákat, kiegészítőket visel, kezdve az egyedi táskákkal. Nem ritka, amikor egy külföldi eseményen jelenik meg, ahol hamar felhívja magára a figyelmet a megjelenésével és a kisugárzásával.

Az alább látható fotók is erről árulkodnak, és közben megvan Niniben az a fajta luxus-elegancia, mely nem tanulható. Az Aston Martin, mint márka, ugyancsak nagyon jól illik a karakteréhez, a személyiségéhez.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.