Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Ágyban fekve, felülről fotózták Molnár Ninit (fotók)

Fotó: Instagram/Molnár Nini
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Molnár Nini nemcsak ismert, hanem egy igazán vonzó nő, akiről szexibbnél szexibb felvételek készülnek.

Szerencsés helyzetben van a magyar bulvársajtó, hiszen rengeteg híresség él Magyarországon, főként Budapesten. Ez nem kevés tartalmat jelent, ugyanakkor nyilván az is fontos, hogy mindezt igényes módon tálaljuk, és közben ne sértsük meg az ismert embereket.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyhatja el a kórházat Ferenc pápa

Állandó nyomás alatt élik az életüket amiatt, mert ismertek, híresek, és mindenhol felismerik őket. Mindezt vállalták, és számos előnye is van annak, ha valaki ismert, mert a többségnek a hobbija a munkája.

Molnár Nini például a divat világában merült el, és egy igazán különleges formával megáldott nőről beszélünk. A követők közül sokan dicsérik, és lenyűgözik őket azok a vonalak, amikkel a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának versenyzője rendelkezik.

Ninit gyakran fotózzák fehérneműkben, és most, hogy elkezdődött a nyári szezon, a bikinik is előbukkantak a szekrényekből. Ez már valóban a forró nyár első szele, amire oly régóta vártunk a hideg és esős idő után.

Niniről egy újabb látványos fotósorozat jelent meg, miközben egy ágyon feküdt, és felülről fotózták. A fotók is csak önmagukért beszélnek, a fiatal híresség pedig nagyon jól érezheti magát a bőrében.