Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,92 Ft
Euró
392,18 Ft
Font
458,24 Ft
Bitcoin
62,216 $

Ronaldo kedvese egy több mint különleges ékszert viselt

Cristiano Ronaldo szerelme olyan ékszereket viselhet, amiket azelőtt nem lett volna lehetősége, de ez a luxusélet többek között ezt is megadja számára.

Fotó: EPA/MOHAMMED BADRA
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Georgina Rodríguez élete 180 fokos fordulatot vett, miután megismerkedett Cristiano Ronaldóval, aki történetesen a világ egyik legtehetősebb sportolója. A portugál világsztár tenyerén hordozza a fiatal édesanyát, aki azóta modell lett.

Magángépekkel utazik, és különböző eseményeken vesz részt. Idén is elutazott Cannes-ba, és különleges ruhákat viselt, amiket nagyon szeret. Imádja a divatot, a csillogást, de a sportosabb vonal szintén közel áll hozzá. Soron kívül Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Az elmúlt időszakban nem egy olyan videót osztott meg, melyeken azt láthatjuk, ahogyan táncolni és twerkelni tanul. Jelenleg a család Szaúd-Arábiában él, de talán már nem túl sokáig, mert a pletykák szerint ismét országot, bajnokságot válthatnak.

Hamarosan talán többet fogunk tudni erről, viszont Gina addig sem unatkozik, és a nyári időszak számára is sűrűbb a sok programmal. Fenségesen néz ki, káprázatos formában van, és közben egyedi ékszereket visel.

Ezek olyan álomszerű ékszerek, amik erősen képesen kiemelni a dekoltázst, és mintha csak a régmúltba repítene vissza bennünket, például Egyiptomba. Georgina szépségét sem kell különösebben magyarázni, és ugyanez igaz az önbizalmára is.

Az elnöki székébe is kerülhet Bidennek a TikTok betiltása

Nem várt hatása lehet az elnök által is támogatott törvénynek.