Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,57 Ft
Euró
389,14 Ft
Font
455,01 Ft
Bitcoin
59,535 $

Diákok hunytak el egy tragikus indiai autóbalesetben

A helyi rendőrkapitány némi információt is megosztott az incidens kapcsán, ám egyelőre keveset tudni.

Fotó: Rendőrök ellenőrzik a kijárási tilalom betartását a Madhja Prades állambeli Bhopálban 2021. március 21-én. MTI/EPA/Szandzsív Gupta
Ázsia

Koós Alexandra

Szerkesztő

A helyi rendőrség tájékoztatásából kiderül, miszerint többen életüket vesztették vagy megsebesültek, miután közúti baleset történt az indiai Guwahatiban.

Az incidens vasárnap késő este történt, Jalukbari településén, ám azt nem tudni, az áldozatok milyen járműben utaztak, mint ahogy azt sem, pontosan mi okozhatta a balesetet – írta az NDTV. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Thube Prateek Vijay Kumar, Guwahati rendőrkapitánya az ANI hírügynökségnek nyilatkozva, telefonon keresztül osztotta meg az eddig rendelkezésre álló információkat az ügy kapcsán.

„Az előzetes vizsgálat során megállapítottuk, hogy a diákok sajnálatos módon elhunytak, miután balesetet szenvedtek Jalukbariban. Amint lehet, több információt is megosztunk”

– tette hozzá.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.

Ez az öt csapat biztosan ott lesz a Bajnokok Ligájában

Miután a Borussia Dortmund parádés győzelmet aratott szerdán, eldőlt, mely csapatok indulhatnak a labdarúgó Bajnokok Ligája 2024/25-ös kiírásában.