Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,08 Ft
Euró
394,71 Ft
Font
464,55 Ft
Bitcoin
63,416 $

Távozik a Budapest Honvéd edzője, Debrecenben viszont hosszabbítottak

Míg a másodosztályba zuhant Budapest Honvéd megvált az edzőjétől, Debrecenben hosszabbítottak a menedzserükkel.

...svg content...Fotó: Dean Klafuric, a Honvéd labdarúgócsapatának horvát vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzésen a Bozsik Arénában 2023. május 21-én. MTI/Kovács Tamás
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Dean Klafuric távozik a labdarúgó OTP Bank Ligából szombaton kiesett Budapest Honvéd vezetőedzői posztjáról. A kispesti klub vasárnap a honlapján jelentette be, hogy szerződést bontott a trénerrel, így Chris Docherty sportigazgató és Ivan Kepcija szakmai tanácsadó után a horvát szakember is távozik Kispestről a kudarccal zárult idény végeztével.

Dean Klafuric novemberben érkezett a Honvédhoz, 21 bajnokin irányította az együttest. Mellette Damir Milanovic és Marko Djordjevic asszisztensedző, illetve Alex Segovia sporttudományos vezető is távozik a klubtól. A Honvéd szombaton a Puskás Akadémia otthonában elszenvedett 2-1-es vereséggel 2003 után, története során másodszor búcsúzott az élvonalból. Soron kívül Napsütés, gomolyfelhők és zivatarok – változékony idő vár ránk hétfőn

Srdjan Blagojevic marad a labdarúgó OTP Bank Ligában bronzérmes Debreceni VSC vezetőedzője. A DVSC honlapjának vasárnapi híradása szerint a szakvezető, valamint stábtagjai – Sasa Semeredi és Dejan Fijala – szerződését két évvel hosszabbították meg.

A szerb Blagojevic szeptember végén érkezett a DVSC-hez, irányításával a csapat 25 bajnokin 14 alkalommal nyert, és öt döntetlen mellett hatszor kikapott.

(MTI)

Budapesten szállt le egy Londonból Hongkongba tartó repülőgép egy utas rosszulléte miatt

Egy utas rosszulléte miatt Budapesten szállt le egy Londonból Hongkongba tartó repülőgép.

Fának csapódott egy autós Nagykovácsinál, a tűzoltók emelték ki a roncsból

A tűzoltók a mentőkkel közösen emelték ki azt az autóvezetőt Nagykovácsi hátárában, aki hétfő kora reggel fának csapódott az autójával.