Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,18 Ft
Euró
385,54 Ft
Font
449,30 Ft
Bitcoin
65,879 $

Ragyogó megjelenést választott Ronaldo szerelme Cannes-ban (fotók)

Georgina Rodríguez mindig is odafigyelt a megjelenésére, és amióta ilyen luxusban élhet, ez még inkább igaz.

...svg content...Fotó: EPA/MOHAMMED BADRA
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Talán álmodni sem lehetne olyan életet, mint amilyet Cristiano Ronaldo párja élhet, akivel már két dokumentumfilmet is leforgatott a Netflix. Korábban nem volt ismert, de miután kiderült, hogy ő Cristiano új párja, drasztikusan megváltoztak a körülmények.

Ennek már több éve, azóta családot alapítottak, és Georgina fényűző luxusban tölti a napjait. Gyakran pattan magángépre, és olyan ruhákat viselhet, melyek szintén az álomkategóriába tartoznak. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Címlapfotókon szerepel, és még sokáig folytathatnánk a sort. Nincs okunk rá irigykedni, mert mindenkinek megvan a saját élete, amiből sokkal többet hozhat ki, inkább nyerjünk ebből az egészből motivációt.

Másrészt a pénz csak egy bizonyos fokig boldogít, az egészséges és a kiegyensúlyozott párkapcsolat fontosabb. Georgina is így van ezzel, ám emellett a vagyon is adott számára, illetve modellként is sikeres.

Cannes-ban is ott volt a meghívott vendégek között, igazi világsztárok tették tiszteletüket a franciaországi helyszínen. Alább új fotókat láthattok Gina aranyba bújtatott megjelenéséről, összeállításáról.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.