Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Egyre közelebb a PSG-hez Marco Asensio

A Real Madrid támadója, Marco Asensio sajtóértesülések szerint egyre valószínűbb, hogy ingyen csatlakozik a Paris Saint-Germainhez.

...svg content...Madrid, 2022. november 2. Marco Asensio, a Real Madrid játékosa (k) csapattársaival, miután megszerezte a Real harmadik gólját a labdarúgó Bajnokok Ligájának csoportkörében, az F csoport hatodik fordulójában játszott Real Madrid-Celtic Glasgow mérkõzésen a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2022. november 2-án. MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

A spanyol válogatott játékos szerződése a nyáron lejár és az anyagiakban meg is egyeztek a madridi klubbal, azonban mivel a klub LaLiga mérkőzéseinek kevesebb mint a felén volt kezdő, a távozás mellett döntött. Az ESPN szerint az Aston Villa, a Juventus és az AC Milan is bejelentkezett érte, de úgy tűnik, a PSG lehet a befutó.

Asensio ügynöke, Jorge Mendes és a PSG sportigazgatója, Luis Campos jó kapcsolatot ápolnak, ez pedig a lap forrásai szerint kulcsfontosságú a tárgyalások előrehaladásának szempontjából. A párizsi klub a nyáron komoly átalakításokat tervez, miután távozni fog a klubtól Lionel Messi és Christophe Galtier helyére is új edzőt keresnek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Emellett a PSG Neymartól is meg akar válni, ezért új csatárokat keresnek Kylian Mbappé mellett, itt jön a képbe a még mindig csak 27 éves Asensio, aki karrierje csúcsához közeledve, teljesen ingyen csatlakozhatna a klubhoz.

A gazdasági okoknál fontosabb lehet a spanyol játékosnak, hogy a szerepe, ami a játékidejét illeti, nem fog változni a következő szezonra sem, ezért dönthetett úgy, hogy június 30-ával elhagyja a Santiago Bernabeut.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.