Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,64 Ft
Euró
391,84 Ft
Font
458,01 Ft
Bitcoin
62,850 $

Megint videóban mutogatja szexi formáját Britney Spears

Britney Spears láthatóan nem unatkozik, és nem engedi el a furcsa videók gyártását, amihez minden joga megvan.

Fotó: Instagram/Britney Spears
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Britney Spears a mai napig a világ egyik legismertebb énekesnője, de rég volt példa arra, hogy koncertet adott volna. Megannyi koncertet adhatott volna az elmúlt években, nem beszélve a turnékról.

Valószínűleg még mindig képes lenne megtölteni a stadionokat, a tereket, a színházakat, már csak a régi dalaival is. Ő azonban más utat választott, éli az „átlagos” életét, miközben sokan aggódnak érte, elsősorban a mentális egészségéért. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

Furcsa videókat oszt meg, nem minden üzenete megy át úgy, ahogyan azt szeretné. Egyszer inaktiválta is magát az Instagramról, majd röviddel ezután visszatért, és folytatja a videók készítését.

Előszeretettel táncol bikiniben, és sok olyan tartalma van, ami kiverte a biztosítékot az embereknél. Nem tűnik úgy, mint aki unatkozna, de lehetséges, hogy pontosan emiatt csinálja, nehéz megmondani.

Most is egy bikinis videóval állt elő, és ugyan büszke lehet a formájára, néha valóban aggasztóak a videók, amiket készít. Hogy mi zajlik benne, azt csak ő tudhatja, de ezekről a dolgokról csak ritkábban beszél.