Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,62 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
452,12 Ft
Bitcoin
62,457 $

Guardiola szerint gyorsan rendezni kell a Manchester City „jogi problémáit”

A klub sikerei helyett most inkább ez a téma.

MTI/EPA/PETER POWELL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Csaknem száz vádpontban kell tisztáznia magát a klubnak, amelyet pénzügyi szabálytalanságokkal vádolnak. Guardiola gyors döntést szeretne abban a reményben, hogy végre eloszlassák a csapat körüli pletykákat.

„Ha valamit rosszul csináltunk, azt mindenki tudni fogja. De ha kiderül, hogy helyes úton jártunk, akkor az emberek nem fognak erről többet beszélni” – mondta Guardiola, aki leginkább azt nehezményezi, hogy hiába állnak a triplázás kapujában, mégsem ez a fő téma a City körül – írja az ESPN. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

„Tudom, hogy tisztességesen, a pályán nyertünk, nincsenek kétségeim” – fogalmazott a spanyol edző. „Elfogadjuk a vádakat, ha megtörtént, akkor megtörtént. De üljünk le és beszéljük meg ezeket, ne várjunk rá éveket” – tette hozzá.

„Minél hamarabb meg kell ezt oldani, mindenki érdekében. Meg akarjuk védeni az elveinket” – így Guardiola, aki valóban kényelmetlennek érezheti a helyzetet, ugyanis a vádak még az érkezését megelőző évek pénzügyeivel kapcsolatosak.

Amennyiben bebizonyosodik, hogy a klub megszegte a Premier League szabályait, úgy súlyos büntetésre számíthatnak, ami nem csupán anyagi jellegű lehet, hiszen akár kizárás is lehet a következménye mind a bajnokságból, mind a nemzetközi kupából.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.