Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Kitiltották Ed Sheeran hasonmását a TikTokról

A manchesteri férfi azzal vádolta a videómegosztó oldalt, hogy a külseje miatt diszkriminálja, emellett fellebbezést nyújtott be a céghez.

Fotó: Ed Sheeran angol énekes-dalszerző érkezik a Brit Awards elnevezésű brit könnyűzenei díjak 42. átadási ünnepségére a londoni 02 Arénában 2022. február 8-án. MTI/EPA/Vickie Flores
Külföld

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A GameRant beszámolója alapján körülbelül egy hete kitiltották Ed Sheeran hasonmását, a 28 éves Ty Jonest a TikTokról, állítólag azért, mert túlságosan emlékezteti az embereket a világhírű énekesre, s ezáltal a tevékenységeivel „alááshatja a felhasználók bizalmát” a platform iránt.

A férfi ezt követően azzal vádolta a videómegosztó oldalt, hogy a külseje miatt diszkriminálja, ráadásul azok után, hogy minden videója alatt hangsúlyozza, ő nem Ed Sheeran, amit az is bizonyít, hogy egyáltalán nem tud énekelni. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

„A videóim alatt nem győzöm ismételgetni, hogy nem, én nem Ed vagyok. Ennek ellenére állandóan hamisnak jelentik a profilomat. Csak azért, mert úgy nézek ki, mint Ed Sheeran, azt jelenti, hogy nem csinálhatok tartalmakat?”

– nyilatkozta.

A hirado.hu szerint amiatt is nehezére esik elfogadni a kitiltást, mert a tartalomgyártást főállásban végzi, amit 110 ezer ember követ nap mint nap, vagyis jelentős pénzektől esik el a TikTok döntése miatt, ezért fellebbezést nyújtott be.

Azt elég gyorsan elutasították, de Ty nem adta fel, ismét fellebbezett, amely által sikerült elérnie, hogy visszaállítsák a fiókját, ami állítólag ismét aktív május 19-e óta. De a férfi azt is elárulta, az ügy kapcsán Ed Sheeran csapatát is felkereste, ám ők állították, hogy semmi közük a kitiltáshoz.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.