Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Megszűnik az Aldi egyik népszerű márkája, ez lesz helyette

A termékek új dizájnnal készülő, egységes arculatú csomagolást kapnak, ám a receptúra és a beltartalom nem fog változni.

...svg content...Fotó: Vásárló az Aldi diszkontlánc I. kerületi, Mészáros utcai üzletében 2020. február 25-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A cég számolt be róla, miszerint a magyar Aldi az Aldi Süd csoport többi tagvállalatához hasonlóan a „Milfina” helyett a jövőben egységesített márkanév, a „Milsani” alatt forgalmazza a tejtermékeket, így megújul majd az árucikkek csomagolása is.

Az egységes márkanév a hazai és a nemzetközi beszerzésű árucikkekre is vonatkozik majd, a termékek pedig új dizájnnal készülő, egységes arculatú csomagolást kapnak, ám a receptúra és a beltartalom nem fog változni. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A tejek esetében a még könnyebb beazonosítás érdekében változni fog a termékek zsírszázalék szerinti színezése is:

  • a 1,5%-os kék,
  • a 2,8%-os piros,
  • a 3,5%-os pedig fekete színű lesz.

Mindemellett a laktózmentes tejtermékek is a Milsani név alatt lesznek kaphatók, ami azt jelenti, hogy a laktózmentes tej a jövőben lila, míg a 3,5%-os laktózmentes tej fekete és lila színű dobozt kap – írta a Portfolio.

Három termék, az UHT tejek közül a 2,8%-os Milsani és az 1,5%-os Kokárdás, ESL tej esetében a 2,8%-os Milsani dobozán pedig QR-kódot is találnak a vásárlók, amelyet beolvasva az Aldi honlapján található online szórólapot lehet elérni.

De arra is felhívták a figyelmet, hogy a Milsani márka mellett továbbra is elérhetők maradnak az Aldi Magyarország által 2017 óta kínált, belépő árkategóriás Kokárdás márka termékei, az Aldi Süd pedig további költségcsökkentést vár az egységesítéstől.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.