Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,11 Ft
Euró
385,51 Ft
Font
448,57 Ft
Bitcoin
61,816 $

Furcsa fóbiájáról vallott Pap Dorci, amit ő maga sem ért

Majd a kiskutyáját is megmutatta a kameráknak, aki nagyon fontos szerepet játszik az életében.

...svg content...Fotó: TV2
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A 24.hu szerint a Szerencsekerék hétfői adásában Pap Dorci lesz a sztárjátékos a civilek oldalán, a tv2play.hu oldalra feltöltött adáselőzetesből pedig az is kiderült, hogy van egy furcsa fóbiája, amit ő maga sem ért pontosan.

„Nem adom kézből kézbe a sót senkinek, és én se veszem el senkinek a kezéből a sótartót. Nem tudom megmondani, hogy miért, hogy mi fog történni, ha elveszem, és azt sem, hogy ez hogy és mikor jött nekem, de nem veszem el. Ez ilyen babona” Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

– mondta.

Majd a kiskutyáját is megmutatta a kameráknak, aki nagyon fontos szerepet játszik az életében. Kiemelte, leendő szerelmének mindenképp ki kell jönnie vele, hiszen a kedvence nélkül el sem tudja képzelni a mindennapjait.

Bár a volt exatlonos korábban azt is elmonda, imádja a munkáját, de ez sajnos azzal is jár, hogy mostanában nem igazán van ideje egy kapcsolatra, sőt, még arra sem, hogy ismerkedjen, hiszen a karrier minden idejét kitölti.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.