Clouds
21 Budapest
Dollár
365,25 Ft
Euró
391,78 Ft
Font
439,82 Ft
Bitcoin
23,253 $

Pap Dorcinak semmi ideje nincs ismerkedni

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary sztárja nagyon élvezi az új munkáját, ám arra már nincs ideje, hogy szerelembe essen.

Az Exatlon Hungary korábbi versenyzője rengeteg kritikát kapott a nézőktől. A sok durvasággal csak azután szembesült, hogy véget ért a verseny, amit végül nem nyert meg, hiába jutott be a döntőbe.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Megdöbbentő sértéseket írogattak a fiatal lányról, aki sokat tanult Dominikán. Azóta szerepelt az extra évadban is, és ugyan kiesett a finálé előtt, nem bánta meg, hogy visszatért, majd a Dancing with the Stars-ban is letette a névjegyét, hatalmasokat táncolt.

Jelenleg pedig a Zsákbamacskában dolgozik együtt Majkával és Pápai Jocival, ami egy újabb állomást jelent a karrierjében. Korábban úgy tűnt, hogy Esztergályos Patrikkal hosszú éveket lehet együtt, ám a szerelem ideje korán véget ért.

Mostanában pedig arra sincs ideje, hogy ismerkedjen, nemhogy kapcsolatban legyen. „Magamra sincs most időm, nemhogy az ismerkedésre. Őszintén, ha akad is olyan, aki érdeklődik irántam, nem igazán veszem észre, illetve engedem be őt az életembe. Egyszerűen jelenleg nincs rá kapacitásom a munka mellett.” – mesélte a Blikknek Dorci.

Dorci végül megváltoztatta a terveit, nem költözött vissza a szüleihez Nyíregyházára. Nagyon úgy fest, hogy a budapesti élet marad számára a jelen, és talán a jövő is, különösen, ha a TV2 a továbbiakban is számít rá.