Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,98 Ft
Euró
392,11 Ft
Font
458,22 Ft
Bitcoin
63,365 $

Mark Wahlberg 51 évesen is kockás hassal éli az életét (videó)

A világhírű színész, aki pályafutása első részében rapperként kereste a kenyerét, miközben testépítő is volt, még nagyobb karriert csinált.

Fotó: Mark Wahlberg amerikai színész A világ összes pénze (All the Money in the World) című filmje bemutatóján a kaliforniai Beverly Hillsben 2017. december 18-án. (MTI/EPA/Eugene Garcia)
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokáig Marky Mark néven ismerhettük, és nagyot ment, azóta viszont színészi pályára tért, ami a lehető legjobb választás volt tőle. Hatalmas családban nőtt fel, és már csak amiatt is szent számára a kötelék.

Hívő emberként hisz Istenben, gyakran hangsúlyozza az ima jelentőségét. Az ima sok mindenen átsegítheti az embert, és nemcsak akkor kell imádkozni, amikor valami baj történik, mert a jó dolgokért rendszeresen hálát kell adnunk. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Mark hálás az életéért, és azért, hogy ilyen életszínvonalon élhetnek. Négy gyermek édesapja, így a felelőssége is nagyobb, mint egy átlagemberé, hiszen nem túl átlagos, amikor valakinek négy gyereke van.

Az pedig csak őt dicséri, hogy az 50-es éveiben is igen komoly formában van. Nem szeret sokáig aludni, már az éjjeli órák végén felkel, és edzéssel nyitja a napot, amikor még mindenki alszik, erről a rutinjáról is híres.

A kockás hasa is elárulja, hogy egészségesen él, mert a sok edzés önmagában nem sokat érne. A szálkás izomzatot tartják sokan az igazinak, és a színésznek ez igencsak jól áll, amiről alább meggyőződhettek.