Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,699 $

Tóth Andi akár fitneszmodell is lehetne (videó)

Miközben Tóth Andi bemutatta, milyen okos a kutyája, megcsillant az énekesnő formája, aminél még nem volt erősebb az élete során.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi mindig is egy csinos és szexi nő volt, és ez most sincs másképp. Továbbra is csak a 20-as évei közepén jár, noha már nem kevés esztendő telt el azóta, hogy megnyerte az X-Faktort, aminek hatására megváltozott az élete.

Azóta csatlakozott a TV2 családjához, és nem kevés műsorban kapott lehetőséget. Ahol elindult, rendre tarolt, jó példa erre a Dancing with the Stars, melynek már az első élő műsora alatt profi szinten táncolt. Soron kívül Újabb veszély fenyegeti az androidos felhasználókat

Mindenki csak tátott szájjal figyelte Andit, aki semmilyen táncos múlttal nem rendelkezett. Ott már tudni lehetett, hogy neki kell megnyernie a versenyt, mert még csak a szintje közelébe sem értek a riválisok.

Andi jelenleg nem ad koncerteket, új életet kezdett, de a sportot nem engedte el. Mindenki megbizonyosodhat róla, hogy mennyire szexi formát hozott össze magának, és erre is büszke lehet.

Közben a kutyája nemcsak sokat nőtt, hanem sokat is okosodott. Ha kíváncsiak vagytok Bailey tanítására és Andi formájára, akkor csak kattintsatok erre a linkre, és már láthatjátok is a videót, amit érdemes megnéznetek.