Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Csercseszov dühös a Ferencváros hazai veresége miatt

Csercseszov, a Ferencváros edzője azt mondta, ez a vereség a Debrecen ellen hazai pályán bajnokként sem fér bele.

...svg content...Fotó: Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Vasas FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen az Illovszky Rudolf Stadionban 2023. április 22-én. MTI/Mónus Márton
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A már bajnok Ferencvárost edző Sztanyiszlav Csercseszov csalódottan nyilatkozott azután, hogy csapata szombaton hazai pályán 3-1-re kikapott a Debreceni VSC-től a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában.

 Az orosz tréner a lefújás után arról beszélt, hogy hiába vannak hiányzói az együttesnek, ez nem ok arra, hogy hazai pályán kikapjanak. „Nincs indok és nincs bocsánat egy hazai pályán elszenvedett vereségért, mindegy, hogy ki az ellenfél. Nyilván így, hogy bajnokok vagyunk, a tabella szempontjából semmit nem jelent ez a meccs, de ez nem ok egy hazai vereségre” – mondta a klubhonlapon a szakember. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Csercseszov szerint a hiányzó játékosaikat próbálták úgy pótolni, hogy a fiataloknak biztosítottak lehetőséget, illetve voltak olyanok, akik nem a saját pozíciójukban játszottak. „A csapat is le van sújtva a mérkőzés miatt. Nem beszéltem hangosan az öltözőben, mindenki tudja, mik voltak a hiányosságok. Ezen a szinten maximálisan ki kell használni a helyzeteket, gólra kell váltanunk azokat. Az, hogy négy perc alatt szinte a semmiből kaptunk két gólt, nagyon megnehezítette a dolgunkat. Fel kell állnunk ebből a helyzetből” – jelentette ki a tréner.

A vezetőedző reményét fejezte ki, hogy a bosnyák Muhamed Besic szeptemberre, októberre használható állapotban lesz, míg a többi sérült kulcsember kapcsán elmondta: Samy Mmaee a sérülése óta már két meccset játszott, kapott egy injekciót, és Tokmac Nguen is hasonló helyzetben van.

„Reméljük, hogy a sérült játékosaink minél hamarabb bevethetőek lesznek és tudnak jönni velünk az edzőtáborba. Mindenkire szükség van, aki a nemzetközi porondon bevethető, hiszen hamarosan Bajnokok Ligája-selejtezőt játszunk” – zárta Csercseszov. A 34-szeres bajnok Ferencváros július 11-12. és 18-19. között játssza első fordulós BL-selejtezőjét, a sorsolást június 20-án rendezik.

(MTI)

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.