Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,558 $

Egyre komolyabb bicepsze van Tillának

Till Attila számára a konditermi edzés adhat valami pluszt, és ha tükörbe néz, mindig láthatja a fejlődést, remek formának örvend.

Fotó: Instagram/Till Attila
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Tilla visszatért a konditermi edzésekhez. A TV2 egyik legnagyobb sztárja keményen edz, és ennek meg is van a gyümölcse, mindenki láthatja, hogyan alakul át.

Az edzés és a rendszeres sportolás igenis fontos, bármilyen korosztályról is legyen szó. Tillát az Instagramon például már 221 ezren követik, az egész ország ismeri, így igen komoly motivációs erő lehet azok számára, akik egyelőre haboznak lemenni a termekbe. Soron kívül Orbán Viktor szerint Karácsony majdnem megakadályozta az érkezését

Tilla egy ideje újra rendszeresen, folyamatosan edz, és ennek csak örülhet, mivel ez nemcsak a külsőről szól. Az edzések nagyon jó hatással vannak a mentális és lelki egészségünkre, nem beszélve a szervezetünkről.

„Bedurrantottunk!” – írta humorosan a posztjában Tilla, aki elárulta, közel 20 évvel ezelőtt járt először konditeremben, de voltak időszakok, amikor ez a kör kimaradt, viszont időről időre mindig visszatér.

„Kb 18 éve mentem először konditerembe, mindig tartok szüneteket (mert megunom), de amikor van kedvem járni, akkor nagyon van! És most van!!!!!” – tette hozzá a remek formának örvendő TV2-es sztár.