Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Általános iskolások kérdezhették Tóth Gabiékat

Tóth Gabi számára is különleges volt a program, hiszen a jövő generációjával találkozhattok, és már nincs messze az az időszak, amikor a kislánya is iskolás lesz.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nemrég átélhette, milyen érzés, amikor a gyermeke óvodába megy. Innen már csak egy lépés az iskola, ami minden korábbinál izgalmasabb időszaknak ígérkezik, majd szép sorjában jön a többi állomás.

A kiváló formának örvendő énekeső nagy harmóniában neveli a kislányát a férjével, Krausz Gáborral, immáron Szentendrén. Gyönyörű otthont varázsoltak a lányuknak, de még nem értek a folyamatok végére. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Miközben Gabi gőzerővel készül az erdélyi turnéjára, nemrég Pápai Jocival közösen látogatott meg általános iskolás gyermekeket, akik remek kérdéseket tettek fel nekik. Mindkét sztár boldog volt, hogy ott lehetett, és válaszolhattak a kérdésekre.

„Tavaly decemberben indítottuk el a rendhagyó osztályfőnöki óránkat, ami után rengeteg iskola érdeklődött és kérték, hogy hozzájuk is menjünk.” – írta Tóth Gabi a posztjában, aki szívesen tett eleget a kérésnek Jocival.

„Ezért gondoltuk, hogy tavasszal újra elindulunk @papaijoci-val. Ma, Zánkán volt az első állomás, ahol ismét rengeteg csillogó szempár várt minket. Annyira bátran, és jó kérdéseket tettetek fel, hogy néhány újságíró is megirigyelhette volna. Köszönjük, Bozzay Pál Általános Iskola a kedves fogadtatást!”

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.