Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,92 Ft
Euró
387,04 Ft
Font
451,99 Ft
Bitcoin
66,364 $

Dubajból üzent Győzike és családja (fotók)

Remekül érzik magukat Gáspár Győzőék, akik legutóbb Dubaj felé vették az irányt, ahol tökéletes időjárás fogadta őket.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban nem egy híresség vette az irányt a Közel-Kelet felé. Ördög Nóri a barátnőivel közösen utazott el Dubajba, ahol jobbnál jobb programokon vehettek részt, és természetesen a sivatagi túra sem maradhatott el.

Nóri fürdőruhás fotókat is posztolt, és megtudhattuk, hogy Abu Dhabiba is ellátogattak. Ez a pár nap különösen feltölthette őket, hiszen idehaza igencsak rossz az idő, sokat esik az eső, és annak ellenére, hogy május közepe van, nincs túl meleg. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

Gáspár Evelin is ott van Dubajban a családjával, egy igazán csinos szettet öltött magára. Remekül áll neki a zöld szín, míg Gáspár Beának a kék, mindketten nagyon szeretik a divatot, akárcsak Győzike és Gáspár Virág.

Hogy pontosan meddig maradnak, nem tudni, viszont aktívak a közösségi médiában, igyekeznek tájékoztatni a rajongókat, a követőket. Az időjárás kárpótolhatja őket a hazai esős időért, azzal most nem kell foglalkozniuk.

Győzike hozzáöltözött a feleségéhez, szintén a kék színt választotta, többek között cipőben is. Gáspár Virág pedig a fehér színkombinációra tette a voksát, ami ugyancsak jól áll neki, mindenki divatos volt.