Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,775 $

Bokszedzés közben Lola, aki keményen soroz (videó)

Lola nemcsak szép, vonzó, hanem kiválóan bokszol, és úgy tűnik, a tempójával sincsenek gondok, erőteljesen áll bele az ütésekbe.

Fotó: Instagram/Lola
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindenkinek szüksége lenne állandó testmozgásra, kortól függetlenül. Sajnos az emberek egy része már a 30-as éveiben is lusta, és csak keresi a kifogásokat, miközben szép lassan messze öregebbé válik a teste, mint amilyen az valójában.

Szomorú ezt látni, mert olyan emberek mondanak nemet az egészséges életmódra, akikben ugyanúgy van potenciál, mint bárki másban. Szerencsére a sportolás és a konditermes edzések trenddé váltak, így egyre többen ismerik fel az ebben rejlő lehetőségeket. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

A sztárok, ismert emberek sokat segítenek ebben, és rajtuk keresztül nem kevesen lehetnek azok sem, akik életmódot váltottak. Lola kiváló példa, aki mindamellett, hogy egy rendkívül csinos és vonzó nő, imád sportolni.

A sportolás számára természetes, és egy olyan mozgási formát választott, amivel képes megvédeni magát. Ez pedig a boksz, amiben ugyancsak tehetséges, már számtalan videót láthattunk róla.

Rövid ideig még elérhető az a videó, ami edzés közben készült a csinos énekesnőről, miközben felgyorsítja a tempót. A videót erre a linkre kattintva érhetitek el, de ha lemaradnátok róla, ne aggódjatok, mert Lola biztosan fog még feltölteni hason ló felvételeket magáról.

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Elgázolt egy embert a vonat Újszászon

Az elmúlt hetekben kiugróan sok vonatgázolás történt, és a legtöbb esetben elkerülhető lett volna a tragédia.

Egy eltűnt 66 éves nőt keres a rendőrség Budapesten

A 66 éves nő május 3-án tűnt el, és továbbra sem tudni, hol tartózkodik jelenleg, ami miatt a rendőrség a lakosság segítségét kéri.