Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,80 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
455,50 Ft
Bitcoin
57,795 $

Elképesztő bevételt hozott A galaxis őrzői harmadik része a jegypénztáraknál

A film hétfőig világszerte 289 millió dollár bevételt hozott, s ebből az USA-ban 170 milliót, ami figyelemreméltó, hiszen alig több, mint egy hete volt a mozipremier.

Fotó: James Gunn amerikai rendező és Chris Pratt amerikai színész A galaxis őrzői 2. (Guardians of the Galaxy Vol 2.) című filmjük bemutatója alkalmából tartott sajtóértekezleten Tokióban 2017. április 11-én. (MTI/EPA/Franck Robichon)
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A Variety beszámolója alapján a hétvége előtt úgy becsülték, A galaxis őrzői harmadik része körülbelül 130-140 millió dollárt hoz majd globálisan, de a rajongók annyira dicsérték egymás között, hogy ez a szám felfelé módosult.

Most pedig kiderült, hogy a jegyeladások minden várakozást felülmúltak, hiszen a film hétfőig világszerte 289 millió dollár bevételt hozott, s ebből az USA-ban 170 milliót, illetve az is kiderült, hogy a nyitóhétvégén 114 millió dollárt zsebeltek be az észak-amerikai mozikban. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

De azt is közölték, hogy Kínában 28,1 millió dollárt, az Egyesült Királyságban 14,7 milliót, Koreában 13,6 milliót, Mexikóban 13 milliót, Franciaországban pedig 8,2 millió dollárt kerestek a filmkészítők, s főként Imax-ben volt nagy sikere a folytatásnak (25 millió dollárt tett ki a jegyeladásokból).

Ha pedig már most ilyen jól teljesít, akkor előfordulhat, hogy a két korábbi rész jegyeladásait is lekörözi majd, pedig azok esetében sem volt ok panaszra: az első rész 439 millió dollárt hozott Amerikában és 773-at globálisan, míg a második 473 milliót az USA-ban és 863-at világszerte.

Az olasz maffiával is kapcsolatba kerülhetett a Lánchíd-botrány kulcsfigurája

A volt ügyvéd, Víg Mór egyik cégét kapcsolatba hozták az olasz maffia ’Ndragheta szervezetével.