Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,765 $

2 milliárd forintért árulják Rubik Ernő budai luxusvilláját (videó)

Az új tulajdonos biztosan nem fog unatkozni a wellness részlegnek, a belső medencének, a bor- és moziszobának köszönhetően, de más extrák is vannak.

...svg content...Fotó: Unsplash A kép csak illusztráció!
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A hírek szerint eladóvá vált Rubik Ernő, a Rubik-kocka feltalálójának egykori budai luxusvillája, a ház új tulajdonosa pedig valódi luxuskörülmények között élhet majd, ha hajlandó érte kiadni 2 milliárd forintot, ugyanis számos extra nyújt kényelmet és biztonságot az ingatlanban.

Ezt a richlife.hu TikTok videója is alátámasztja, hiszen a villához tartozik egy háromállásos garázs, egy wellnessrészleg, egy edzőterem, egy moziszoba, egy boros szoba és egy ujjlenyomattal nyíló széfszoba is, de egyediségből sincs hiány: a villa tornya három egymásra épülő kockára emlékeztet. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Az ingatlan teljes alapterülete 800 négyzetméter, amelynek középső szintjén négy, saját fürdőszobával felszerelt hálószoba kapott helyet, továbbá van egy üvegház is, ami akár önálló lakóépületként is használható – számolt be az rtl.hu.

@richlife.hu A Rubik villában vezetünk ma körbe titeket. #RichLife #ingatlan #Budapest ♬ Blue Moon – Muspace

„Minden úgy néz ki, ahogy annak idején Rubik Ernő lakott itt”

– állítják a videóban.

A villát ő maga tervezte és építtette még 2000-ben, s ezt követően 19 éven át szolgált az otthonaként. De a Blikk az ingatlan.com hirdetésére hivatkozva arról is beszámolt, hogy az ingatlan Pasaréten, az Apáthy-szikla mellett található, ha valaki élőben is szemügyre venné.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a nyugdíjasokat is magukra hagyta

A Fidesz főpolgármester-jelöltje éles kritikákkal illeti Karácsony Gergelyt, most épp az idősebb emberek kapcsán.