Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Alekosz a bokszoló Kokóról: az edzők gyakran összekevertek minket

Elmondása szerint még a mozgásuk is nagyon hasonló volt, ráadásul tehetségben fej-fej mellett voltak.

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Nagy Alekosz az Ázsia Expressz forgatása után Hajdú Péter talkshow-jában, a Frizbiben árult el egy egészen elképesztő dolgot a múltjából, mégpedig azt, hogy fiatalon egy klubba járt bokszolni Kovács Kokó István olimpiai bajnokkal.

„Itt Törökbálinton van egy iskola, ahová én bokszolni jártam. Mondhatni itt kezdtem a ’90-es évek legelején. Öregapám hordott ide át Érdről. Olyan jól ment itt nekem a bokszolás, hogy édesapám elvitt a KSI-be, vagyis a Központi Sportiskolába. Hát én ott a Kokóval edzettem együtt. Egymás mellett volt a szekrényünk” Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

– mondta.

Sőt, még azt is határozottan bizonygatta, hogy az edzők gyakran összekeverték őket, annyira hasonlítottak, s ez a tehetségükről is elmondható volt. Illetve csak onnan ismerték meg Kokót az edzésen, hogy fülbevalót hordott, s néhány apróságban különböztek – írta a Borsonline.

„Az edzők egyébként gyakran összekevertek minket, mert nagyon hasonlítottunk egymásra, és most is hasonlítunk. Szerintem Magyarországon én hasonlítok rá a legjobban. Onnan ismerték őt meg az edzésen, hogy neki volt fülbevaló a fülében. Még a mozgásunk is nagyon hasonló volt”

– fejtette ki az egykori valóságshow-sztár.

Majd arra utalt, miszerint Kokó „egy picit más stílusú bokszoló volt” hozzá képest, „sterilebb”, míg ő az utcai vonalat hozta, de tehetségben mindenképp ott voltak egymás mellett, ezáltal ez egy szép időszakként él az emlékeiben.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.