Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Oliver Kahn lebeszélné Thomas Müllert a távozásról

Müller szerződése jövő nyárig szól, a tervei eredetileg a hosszabbításról szóltak.

...svg content...München, 2022. május 8. Thomas Müller, a Bayern München játékosa a Bayern München -VfB Stuttgart bajnoki labdarúgó-mérkõzésen a müncheni Allianz Arénában 2022. május 8-án. MTI/EPA/Filip Singer
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Azonban nagyon úgy néz ki, hogy Julian Nagelsmann után Thomas Tuchel sem számít már rá olyan minőségben, mint a korábbi években, hiszen egyre többször csak csereként lép pályára.

A 33 éves csatár szerződéshosszabbítása jövőre esedékes, és bár határozottan tagadja távozási szándékát, nem elképzelhetetlen egy Bundesligán belüli váltás – számolt be róla a Bild. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Oliver Kahn igazgató is cáfolta az értesüléseket, és a kérdésre, miszerint Müller eligazol a klubtól azt válaszolta, hogy „ez nem fog megtörténni”.

„Ha ezt is szeretné, akkor egyértelműen megpróbálnám lebeszélni erről. Thomas fitt, soha nem sérült meg, és hihetetlenül erős karakter” – tette hozzá Kahn, aki mostanában szintén nehéz pillanatokat él meg az igazgatói székben.

„Nagyon fontos az egész csapatstruktúra számára. Biztos vagyok benne, hogy Thomas még sok meccset fog játszani a Bayernben” – folytatta.

Müller a hírek szerint eddig még nem tárgyalt más klubokkal, ajánlatokat viszont kapott az Egyesült Államokból és Szaúd-Arábiából is.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.