Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

Kapusként nem, igazgatóként túl nagy falat lehet a Bayern München Oliver Kahnnak

MTI/EPA/RONALD WITTEK
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Hamarosan tárgyalóasztalhoz ülhet a klubvezetőség.

Oliver Kahn jövőre lejáró szerződése is téma lehet a Bayern München következő elnöki ülésén, ahol Herbert Hainer elnök és Uli Hoeneß tiszteletbeli elnök értékeli Oliver Kahn vezérigazgató, Hasan Salihamidzic sportigazgató, valamint Thomas Tuchel edző munkáját.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Félnivalója leginkább Kahnnak lehet, hiszen Tuchel csak nemrég érkezett, Salihamidzic kontraktusa pedig még 2026-ig tart. Ráadásul többen úgy vélekednek a klub körül, hogy Kahn számára túl nagy falat a Bayern München igazgatóságának vezetése, és túl sok feszültség van közte és a többi klubvezető között.

Kahn népszerűsége óriásit zuhant Nagelsmann menesztését követően, és a hírek szerint Tuchel munkáját sem könnyíti meg, a csapat körül pedig egyértelműen feszült a légkörírja a Bild.

A legnagyobb probléma talán az, hogy a találkozóra mindössze néhány fordulóval a bajnokság vége előtt kerül sor, addigra pedig lehet, hogy már a Bundesliga is elúszik a bajorok számára.

A hétvégi fordulóban a Mainz ellen ugyan még megszerezték a vezetést, utána azonban kaptak egy hármast, vereségüket pedig most kihasználta a Dortmund, amely 4-0-ra verte a Frankfurtot, ezzel pedig átvették a vezetést a tabella élén.