Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,64 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
59,038 $

Ilyen pusztítást végzett az egyik nagyobb épületben a bejrúti robbanás: egészen közeli felvételek a szörnyűségről

A TRT World beszédes felvételeket tett elérhetővé az egyik lakóházról, ami szintén súlyosabb károkat szenvedett Bejrútban a hónap elején, amikor egy hatalmas robbanás rázta meg a fővárost.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

A TRT World beszédes felvételeket tett elérhetővé az egyik épületről, ami szintén súlyosabb károkat szenvedett Bejrútban a hónap elején, amikor egy hatalmas robbanás rázta meg a fővárost.

Sokkoló, ami a hónap elején történt Bejrútban, a libanoni fővárosban, mely a katasztrófa előtt is küzdött a gazdasági válsággal, a koronavírussal és a munkanélküliséggel. A robbanás pedig csak tetézte a problémákat. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Mintha csak egy háborús övezetté alakult volna át Bejrút, és továbbra sem tudni, hogy mi történt pontosan. A nyomozásban az FBI részt vesz, akiknek a szakértőit Libanon kérte fel. A helyiek közben amiatt is aggódnak, hogy részrehajló végeredmény születhet.

MÉGSEM HALOTT AZ ÉSZAK-KOREAI VEZÉR?

A francia és az amerikai szakértők pontosan ezt akadályozhatják meg, akik igen nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Még hónapokon át tarthat a nyomozás, és ebben a pillanatban az sem zárható ki a forgatókönyvek közül, hogy szándékosság, merénylet történt.

Egyelőre egy terrorszervezet sem vállalta magára a történteket, és Izrael tagadta, hogy bármilyen közük is lenne ehhez, akik régóta nem ápolnak jó viszonyt Libanonnal. A libanoni elnök azt mondta, egy nap talán békét köthetnek az izraeli vezetőkkel.

A helyszínen folyamatosan zajlanak a keresések az eltűntek után, de már gyakorlatilag nincs esély arra, hogy bárki is élve kerüljön elő a romok alól. A robbanás erejének tényét erősíti az a 43 méter mély kráter, ami a detonáció következtében jött lére, és az meg is telt vízzel.

Több ezer épület sérült meg, különösen a kikötő közelében, ahol a robbanás történt. A TRT World-tól Abdullah Tanriverdi az egyik ilyen legközelebbi épületbe ment be, feltérképezvén és bemutatván azt, hogy mi maradt a pusztító erejű lökéshullám után.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/hazakban-es-lakasokban-tortenik-a-koronavirus-fertozesek-tobbsege/

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.