Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

A legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Miami Nagydíjról

Egy igazán extra videós anyagot hoztunk el számotokra, amit nem szabad kihagynotok, még azoknak sem, akik általában csak a futamokat nézik meg a televíziókban.

...svg content...Fotó: EPA/CHANDAN KHANNA / POOL
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy a Red Bull címe veszélyben lenne, mindössze öt futam elég volt ahhoz, hogy a „bikák” óriási előnybe kerüljenek a konstruktőr tabellán. Ez megtörtént, és nehéz elképzelni, hogy elveszítsék a vezető helyüket.

Ezzel együtt Max Verstappen is növelte az előnyét, méghozzá úgy, hogy Sergio Pérez a másik Red Bullal az élről rajtolt, addig a holland világbajnok messze távolabbról egy igencsak rosszul sikerült időmérőt követően. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Magabiztosan ment el Pérez mellett Verstappen, aki érthető módon nagyon boldog volt. Továbbra is úgy fest, hogy a mexikói versenyző az egyetlen, akinek reális esélye lehet a címvédő befogására.

Miamiban nemcsak közöttük zajlott csata, voltak izgalmas történések, melyekről érdemes beszélni. Nemcsak beszélünk, hanem meg is mutatjuk azokat, hiszen elkészült a legújabb belsőkamerás összeállítás.

Remek onboard felvételeket válogattak össze a Forma-1 hivatalos szerkesztői, akik mindig gyors munkát végeznek. A Miami Nagydíjról készült extra felvételeket erre a linkre kattintva érhetitek el, a megszokott kiváló minőségben.