Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,54 Ft
Euró
395,53 Ft
Font
468,78 Ft
Bitcoin
61,673 $

Máris kikezdték a rabok Galambos Lajost a börtönben

Úgy tűnik, sokat nem kellett várni arra, hogy Galambos Lajosnak kellemetlenebb pillanatai legyenek a börtönben.

...svg content...Fotó: Akasztó, 2017. november 25. Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) zenész trombitaszóval búcsúztatja Stadler Józsefet az akasztói temetõben 2017. november 25-én. Az egykori vállalkozó hatvanhat éves korában november 21-én hunyt el. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismeretes, Galambos Lajos börtönbe vonult, hogy megkezdje többéves börtönbüntetését. Nem sokkal később börtönkórházba került, ám végül nem szakították meg a rabságát, jelenleg is börtönben van.

Sőt, üzent is a börtönből, most viszont kiderült, kikezdték a rabok odabent. Ügyvédje a Blikk kérdésére mesélt arról, hogyan érzi magát Lajos Baracskán, ahol nyilván más körülmények között él, mint odakint tehette. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Az ügyvédje, Csontos Zsolt megkérdezte Lajcsit, érte-e bármi atrocitás vagy sérelem odabent, ami alapján lépniük kellene az ügyben. Lajos határozottan mondta azt, hogy semmi ilyesmit nem tapasztalt.

„Persze, találkozott már a többi rabbal is, akik felemásan fogadták. A legtöbben barátságosak voltak és beszélgettek vele, néhányan azonban pikírt, bántó beszólásokat címeztek neki, mint például: „Most majd neked fújják el a nótádat” vagy „Mennyiért adod az áramot?” Sajnos, a börtön­élet egy külön világ, ezzel nem lehet mit kezdeni, magára van hagyva. Saját magának kell megtalálnia és kiharcolni a helyét a hierachiában. Alkalmazkodnia kell minden helyzethez, még ha ez nehéz is…” – idézte az ügyvédet a Blikk.

Lajcsi heti szinten 50 percet beszélhet a családtagokkal, ami hamar lepereg, így nem marad más, mint a legrégebbi módszer, a levelezés. Emellett vásárolhat a börtönben, ugyanakkor eddig csak egyszer volt ott, és továbbra sincs étvágya.

Hiperszonikus rakétát lőhetett ki Észak-Korea

Egyre több információ jelenik meg az észak-koreai rakétakilövésről, amit szerdán hajtott végre Észak-Korea.

Tucatnyi kínai gép jelent meg Tajvan közelében

A tajvani védelmi minisztérium szerdán számolt be arról, hogy Kína újabb harckészültségi járőrözést hajtott végre a sziget közelében.

Poharakkal dobálták az angol szurkolók a szövetségi kapitányukat az Eb-n (videó)

Az ember csak fogta a fejét az angolok teljesítménye láttán, akik papíron az egyik legerősebb csapat, de valójában ebből semmit nem mutattak eddig.