Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,79 Ft
Euró
388,11 Ft
Font
450,56 Ft
Bitcoin
62,441 $

Russell előzése a Ferrari ellen a Mercedesszel a Miami Nagydíjról (videó)

Nem éppen úgy alakult a Ferrari versenye a Miami Nagydíjon, mint azt várták volna, pláne a biztató Azeri Nagydíjat követően.

Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

George Russell jelenleg nincs harcban a világbajnoki címért, de ez mindenki másról is elmondható a két a Red Bullon kívül, akik más ligában versenyeznek. Max Verstappen és Sergio Pérez között dőlhet el a csata, jelenleg a holland áll nyerésre öt futamot követően.

Verstappen majdnem a mezőny közepéről volt kénytelen rajtolni vasárnap a Miami Nagydíjon, ennek ellenére is legyőzte az élről indult Pérezt. Sokat elmond mindez Max sebességéről, aki most sokkal boldogabb volt, mint Bakuban. Soron kívül David Pressman két szóval kommentálta Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij beszélgetését

A Ferrarikról ugyanez már nem mondható el, Charles Leclerc ráadásul kétszer is autót tört. Egyikük sem volt ott a dobogón, szemben Ferando Alonsóval, aki nagyot ment az Aston Martinnal, és ez már a negyedik ilyen eredménye volt.

A Mercedes teljesítménye is ingadozó, nemcsak a Ferrarié. Nagyjából egy szinten vannak, pálya dönti el, ki van előrébb, addig a Red Bull utcahosszal gyorsabb, és ez nem a legjobb hír a riválisoknak.

Russell lazán kommentálta az előzését a Ferrari ellen, nem volt igazán nehéz dolga Hamarosan pedig már Imolában küzdhet az olaszok ellen, ami talán keményebb csatákat fog hozni.

Röpködtek a bírságok a vissza nem vitt ajánlóívek miatt

A Nemzeti Választási Bizottság több mint négy millió forint bírságot szabott ki a határidőre vissza nem vitt ajánlóívek miatt.