Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,58 Ft
Euró
389,17 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
58,568 $

Elképesztő, ahogyan Valkusz Milán a hangjával utánzott egy elektromos gitárt (videó)

Valkusz Milán és Marics Peti nagyon nagy duót alkotnak, és mindig meg tudják lepni az embert, ez most sem volt másképp.

Fotó: Valkusz Milán (j) és Marics Péter, a ValMar együttes tagjai a 65 éves Ötöslottó születésnapját ünneplő szuperkoncerten a Puskás Aréna Szoborparkban 2022. október 1-jén. MTI/Lakatos Péter
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Valmar a valaha volt egyik legjobb banda, mely egy olyan duó köré épül, akik fiatalok, barátok, és óriási sikerek előtt állnak. Odavan értük a fiatal generáció, de az idősebbek is szívesen hallgatja őket.

Hiába fiatalok, nagy tapasztalattal rendelkeznek, mind a fellépések, mind pedig a zenei oldalon. Imádnak dalokat készíteni, és amikor a stúdióban vannak, szintén remek a hangulat, mint azt látni is fogjátok. Soron kívül Lázár szerint Karácsony és Vitézy vidéken nem tudnának boldogulni

Most épp nem volt kéznél elektromos gitár, viszont Milánnak támadt egy remek ötlete, mégpedig az, hogy a saját hangját veti be. Ez olyannyira jól sikerült, hogy ember nem mondaná meg, Milán hangja hallható a felvételen.

„Nincs elektromos gitár a kéznél? Szóljatok, megoldom.” – írta humorosan Milán, de közben kicsit sem túlzott, és olyasvalamit alkotott, ami valami elképesztően jól szól, nagyon odatette magát ezzel a frappáns megoldással.

„Producereknek tipp: magas vokálra húzzátok rá guitar riget vagy valamilyen rock gitar amp-ot, kis tune (azon belül sine wave-es manuális vibrato), reverb, delay és high pass eq, aztán beszabehu.”