Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Egyre valószínűbb, hogy a szerb szupertehetség távozik a Juventustól

Dusan Vlahovic minden bizonnyal a Premier League felé kacsingat.

MTI/EPA/MICHELE MARAVIGLIA
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A 23 éves szerb támadó tavaly januárban igazolt a Juventushoz, a hírek szerint akkor az Arsenal kapott tőle kosarat, az olaszok pedig 70 millió eurót fizettek érte a Fiorentinának.

A Juventusnál azonban nem úgy alakult a formája, ahogy azt várták, és bár az elmúlt bajnokikon a Lecce és az Atalanta ellen is eredményes volt, előtte nyolc mérkőzésen át tartott a góltalansága – írja a 90min.com. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A piaci értéke most is hasonlóan alakulna, mint érkezésekor, így könnyen lehet, hogy a Juve nem várja meg, míg csökken az eladási ára, és rövidesen megpróbálnak egy mindkét fél számára kedvező megoldást találni. Az Arsenal vélhetően még mindig opció számára, de a hírek szerint a Newcastle, a Chelsea, valamint az Aston Villa is érdeklődik iránta.

A szerb játékos legutóbb azzal került reflektorfénybe, hogy az Atalanta elleni mérkőzés során rasszista gyalázkodás miatt „csendesítette el” a hazai drukkereket, ami miatt sárga lapot, és ezáltal eltiltást kapott.

Az ügy az olasz labdarúgó-szövetség asztalára került, és a FIFA-hoz is eljutott, Gianni Infantino ezért felszólította az olasz szövetséget, hogy alkalmazzanak szigorúbb szankciókat a hasonló botrányok elkerülése érdekében.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.