Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,58 Ft
Euró
389,22 Ft
Font
455,10 Ft
Bitcoin
57,763 $

Tükörből fotózták a hihetetlen testű Elizabeth Hurley-t bikiniben (fotók)

Aki 57 évesen így néz ki, az minden dicséretet megérdemel, nemigazán lehet találni rá a szavakat, csak pozitívumokat.

Fotó: Instagram/Elizabeth Hurley
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Elizabeth Hurley is a genetikai csodák körébe tartozik, egyszerűen szenzációs, ahogyan formában tartja magát. Emellett fiatalosabb a bőre, mint sokan másoknak, akik például legalább 20 évvel fiatalabbak.

Még a 20 évvel fiatalabbak is 37 évesek, de a színésznő, modell és bikinitervező simán mondhatná magát annyinak. Soha nem tudunk szótlanul elmenni amellett, hogy ennyire fiatal géneket hordoz magában. Soron kívül Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Természetesen vannak mások is, mint például Salma Hayek, aki a világ egyik legvonzóbb nője. Sőt, Demi Moore idősebb, és mégis nagyon-nagyon fiatalnak tűnik a korához képest, előtte is megemeljük a kalapunkat.

Több minden játszik szerepet ebben, kezdve az egészséges és sportos életmóddal. Ez mindig jól működik, Elizabeth Hurley-nél pláne, ami csak tovább és tovább motiválhatja abban, hogy ne változtasson.

Az alább látható fotók is topkategóriásak róla, és mielőtt valaki azt hinné, ezek a képek 20 évvel ezelőtt készültek, erősen téved. Elizabeth valóban ennyire fiatalos, üde és ott van benne a különlegesség.

Az olasz maffiával is kapcsolatba kerülhetett a Lánchíd-botrány kulcsfigurája

A volt ügyvéd, Víg Mór egyik cégét kapcsolatba hozták az olasz maffia ’Ndragheta szervezetével.

Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Jó néhány kültéri medencét már kinyitottak húsvétra, a következő nagyobb medencebeüzemelési hullám azonban a pünkösdi hosszú hétvégén lesz, míg máshol csak június végén lesz nyitás.