Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
390,96 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
61,413 $

Tóth Gabi videója mindent elmond

Anyák napján osztotta meg a pillanatfelvételt, amiben gyakorlatilag minden érzés benne van, mely összeköti őt a kislányával.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi egy igazi védelmező, óvja a kislányát a negatív hangoktól. Krausz Gábor is így tett, nagy trióként működnek együtt, de eljön majd az idő, amikor leülnek beszélgetni a kislányukkal, hiszen idővel sokkal több információ fogja érni.

Rendkívül fontos lesz, hogy a helyén kezelje a helyzeteket, mert az édesanyját továbbra is rengeteg támadás éri. Szerencsére még mindig kicsi ahhoz, hogy erről beszélgessenek vele, ám pár év múlva ez is eljön. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Addig is Gabi és Gábor annyit tehet, hogy kizárja ezeket a negatív energiákat és támadásokat. A lehető legtöbb és legjobb dolog, amit tehetnek, amivel egy még szebb gyerekkort biztosítanak a kislányuknak.

Mindez jól működik, és hatalmas munka lehet mögötte. Az ismertség egyik nagy ára, ha ez történik, de arra Gabi sem számíthatott, hogy ennyire rászállnak, ráadásul évek óta zajlik mindez körülötte. Időközben a költözést is abszolválták, ami valójában finoman szólva sem volt egyszerű küldetés.

Anyák napja számukra is különleges, és Gabinak nagyon is megvan az a különleges anyai kapcsolata a lányával, ami sok jó érzést generál bennük. A megható videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.