Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,897 $

Pete Davidson is támogatja a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkját

Többen is látták, amint pizzákat osztogatott a résztvevőknek a New York-i Silvercup stúdió előtt, majd később ő is beállt a tüntetők közé.

...svg content...Fotó: Az Amerikai Forgatókönyvírók Céhének tagjai a Warner Bros. filmvállalat burbanki stúdiói előtt tüntetnek 2023. május 2-án, amikor a céh 15 év után újra sztrájkba kezdett magasabb honoráriumot követelve. MTI/EPA/Etienne Laurent
Észak-Amerika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismeretes, május 3-tól több ezer hollywoodi forgatókönyvíró sztrájkba kezdett, mivel az érdekképviseleti szervezeteiknek továbbra sem sikerült megegyeznie a filmstúdiókkal és a streamingszolgáltatókkal.

Emiatt sokan aggódni kezdtek, mi lesz így a Sárkányok háza folytatásával, mások azonban támogatásukról biztosították a jelenleg is zajló szakszervezeti sztrájkot, amely miatt televíziós produkciók álltak le Amerika szerte. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

A támogatók között volt Jimmy Fallon, Seth Meyers, Jay Leno, Rob Lowe és fia, John Owen Lowe, valamint Pete Davidson, a Saturday Night Live-ból ismert színész-humorista, aki hétköznapi öltözéket viselve jelent meg a helyszínen.

A hírek szerint többen is látták, amint Davidson pizzákat osztogatott a résztvevőknek a New York-i Silvercup stúdió előtt, majd később ő is beállt a tüntetők közé – derül ki a Page Six beszámolójából.

„Ha nincsenek írók, nélkülük műsorok sem lesznek”

– jelentette ki egy videófelvételen, ami az interneten is megjelent.